Ålen Dyreklinikk

Hjelpen er her når ditt dyr trenger det

Tjenestene våre
Poliklinikk ( vaksiner, blodprøver, enkle konsultasjoner, HD/AD røntgen mm. )

Indremedisin ( Vi har moderne teknisk utstyr som hjelper oss med utredning )

Kirurgi ( Anestesi og overvåkningsutstyr er topp moderne ). Vi tilbyr blandt annet bukoperasjoner, bløtvevsoperasjoner og diverse leddoperasjoner. Ta kontakt for prisforespørsel eller utredning.

Laboratorium ( Vi utfører det meste vedr. analysering av blodprøver, hematologi, biokjemi, enkelte hormon og virusanalyser, urinprøver, prøver sendes også til godkjente laboratorier i inn- og utland. gjelder også patologiske prøver. )

Hospitalisering ( avtales i hvert enkelt tilfelle, der dyret er for sykt til å bli med hjem, )

Avliving ( Tenk gjennom hvordan du vil at dyret ditt skal håndteres i etterkant, Separat eller felles kremering, urne, eller enkel eske, betaling tar vi på forhånd, så du slipper å tenke på det i etterkant. Du får bli hos dyret ditt så lenge du har behov for det. )

 

 

 

 

 


Blodanalyse

Litt om blodanalyseutstyret VetScan VS2

Det er On-Site Diagnostic Testing, med 10 paneler å velge fra. Krever to dråper blod.

VetScan VS2 er en state-of-the-art kjemi, elektrolytt, immunoassay og blod gass analysator som gir et fullstendig nøyaktig resultat fra bare to-tre dråper fullblod, serum eller plasma. VetScan VS2 er utrolig enkelt og intuitivt, og  gir med presisjon kvalitetsresultater på 12 minutter.Endoskopi


(av endo- og gr. 'se'), En undersøkelsesmetode der man fører et rør forsynt med elektrisk lys og speilanordning (endoskop) inn i et av kroppens hulorganer, slik at det kan besiktiges innvendig.

Tannbehandling
Vi har moderne tannenhet til alle typer av tannbehandling.  Tanntrekking, Tannsteinfjerning, PoleringVi er stolte over å tilby en rekke veterinær tjenester av topp kvalitet.